"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

dilluns, 3 de desembre del 2012

Fins ara!!!

Vila d'Abadal en una roda de premsa d'Unió.

Ha costat, però ja tenim la primera cara visible d'Unió que ha dit prou. Que ja n'està fart de la línia Duranista, és a dir, la més espanyolista i conservadora de la formació, i majoritària tenint en compte els resultats del darrer Congrés del partit. Però ja sabem que sovint els suports a un o altre candidat estan més relacionats amb les quotes de poder que amb les línies polítiques (oi Ortega, oi Pelegrí, oi Espadaler?).
 
No entenc com CIU no s'ha dissolt ja d'una vegada per totes. És curiós escoltar discursos totalment contradictoris dels líders respectius, i no crec que les bases convergents que han apostat decididament per l'únic camí possible, és a dir, el del sobiranisme, estiguin gaire satisfetes amb les declaracions un dia sí i un dia també de l'unionista del Duran, que sembla encara més interessat en ser ministre espanyol, que no pas en l'emancipació dels catalans.
 
A veure si amb una mica de sort, el gest solitari i digne d'en Vila d'Abadal serveix per remoure els fonaments d'aquest partit liderat per Duran amb mà de ferro i sense que ningú el pugui tossir, i es produeix un autèntic canvi de rumb dels demòcrata-cristians. No s'entén que en plena cursa per l'Estat propi, encara s'hagin d'aguantar les "rajades" d'en Duran.
 
Però el que trobo més greu, és que els de CDC no li hagin donat una puntada al cul al Duran i l'hagin enviat al PP. I amb ell a tots els unionistes d'UDC que ja els està bé continuar a la colònia (suposo que a aquests ja els va bé la cosa tal i com està). Que siguin valents que segur que els que més hi tenen a perdre són els d'UDC. I si aquests no són capaços de treure's de sobre al fatxa d'en Duran, algú ho haurà de fer...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada