"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

diumenge, 16 de juny del 2013

Crònica de la 2a Cursa de muntanya dels Minyons de Terrassa.



Dissabte es va celebrar la segona edició de la Cursa de muntanya dels Minyons de Terrassa en col·laboració amb el centre universitari de l’Euncet, en l’entorn del parc natural de Sant Llorenç del Munt. Prop de 300 participants van prendre part en la cita, repartits entre la cursa llarga (11’56 km.) i la curta (5 km.).

Els vencedors de la cursa llarga van ser Àlex Martínez Núñez, en categoria masculina, i Diana Carrasco Carrero, en l’apartat femení. Pel que fa a la cursa curta, Dani Gallart Gámez es va imposar en categoria masculina, i Anna Palmero Molina pel que fa a les fèmines.

Enguany els atletes també van prendre la sortida al so de les gralles dels Minyons, tocant per sengles pilars. L’aleta de l’enxaneta va substituir l’habitual tret de sortida.
El president de la colla malva, Enric Cardús, va ser l’encarregat d’entregar els premis a tots els guanyadors. Al final de l’acte de l’entrega de premis es va fer entrega d’una samarreta commemorativa de la cursa a la directora de l’Euncet, Dolors Puig.

Enguany els organitzadors van encertar-la a l’avançar els horaris de sortida de les dues curses, ja que les altes temperatures van protagonitzar la jornada. Alguns participants van poder refrescar-se un cop acabada la cursa a la piscina municipal de Matadepera, que justament dissabte inaugurava la temporada de bany.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada