"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

dijous, 31 d’octubre del 2013

Avui, dia de la Castanyada...

Mossos d'Esquadra apallissant fins la mort a J.A. Benítez al barri del Raval.

... dia del Mossos d'Esquadra i dels cossos policials en general. Segurament avui se celebrarà per tot el país amb pallisses brutals, cops de porra, i càrregues generalitzades. I tot això sense que cap ni un dels energumens responsables hagi de justificar-se pels seus actes inhumans i salvatges. Total, són polis, no? Sort que alguns d'aquests no es dediquen a la docència o a l'atenció sanitària, perquè podríem patir una involució de l'espècie humana de diversos segles, per no dir mil·lennis.

Em pregunto quin tipus de proves d'accés devien passar els animals aquests que es van dedicar a apallissar fins a la mort a J.A. Benitez, a un carrer del barri del Raval de Barcelona. Sort que tot ha quedat enregistrat gràcies a les noves tecnologies i a l'atreviment d'alguns veïns, perquè d'altra manera res més s'hagués dit o sabut, com quan la policia local de Terrassa va matar al jove Jonathan Carrillo al barri del Bonaire l'any 2009. Llàstima que aquell dia no hi hagués veïns gravant els fets.

Fins quan haurem d'aguantar la brutalitat policial i  la impunitat? Qui concedeix els diplomes a aquests energumens amb llicència per matxucar, apallissar, i fins i tot, matar en nom de la llei i l'ordre? Voleu dir que no caldria avaluar als avaluadors que van decidir que aquests animals podien servir a la comunitat? Amb servidors com aquests, un se sent, fins i tot, més insegur.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada