"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

diumenge, 27 d’octubre de 2013

Déu els crea i ells s'ajunten...

Enllaç dels fills de les famílies Lara i Brufau. A aquests la crisi no els passa factura.
Als que com jo encara teniu un xic de consciència de classe, segurament us deu bullir la sang veient les imatges de la boda d'aquest parell, amb la desfilada de polítics, banquers i empresaris, d'aquests que mouen els fils del poder. No podrien haver anat a celebrar-ho a l'Iraq, o a Siria, o a algun lloc d'aquests on Repsol té tants interessos econòmics i on moren tants innocents en atemptats o en guerres planificades a occident... 

(Notícia apareguda al diari Ara d'avui diumenge).

El casament entre Pablo Lara i Anna Brufau ha reunit aquest dissabte a la tarda a la basílica de Santa Maria del Mar de Barcelona destacats polítics, empresaris, escriptors i periodistes, entre ells el president del govern espanyol, Mariano Rajoy, i la vicepresidenta, Soraya Sáenz de Santamaría.
Unes 700 persones han estat convidades al casament del fill del president del Grupo Planeta, José Manuel Lara Bosch, i la filla del director general d'Indra, Manuel Brufau, i neboda del president de Repsol, Antoni Brufau, que celebren el convit al Pavelló Italià del recinte firal de Montjuïc.
Entre els polítics que han assistit a la cerimònia, oficiada pel cardenal Antonio Cañizares, es trobaven els expresidents de la Generalitat Jordi Pujol i José Montilla, els ministres Jorge Fernández Díaz i Ana Pastor, el vicesecretari del PP Javier Arenas, l'ex vicepresidenta del govern espanyol María Teresa Fernández de la Vega i el conseller de Cultura de la Generalitat, Ferran Mascarell.
El president de la Generalitat, Artur Mas, ha acudit al sopar que ofereixen aquesta nit els nuvis. No ha coincidit amb Mariano Rajoy, que no ha estat present en el banquet nupcial, han indicat a Efe portaveus de la família.
Els que sí que han acudit al convit han estat Cristina de Borbó i Iñaki Urdangarin, que, en canvi, no han estat presents a la cerimònia religiosa.
Al sopar també hi ha l'alcalde de Barcelona, Xavier Trias; el president de CaixaBank, Isidre Fainé; el director de Banc Sabadell, Josep Oliu, i l'exministre Eduardo Zaplana.
A la basílica de Santa Maria del Mar també hi havia l'exministre i empresari Josep Piqué, els escriptors Eduardo Mendoza, Ana María Matute i Boris Izaguirre, el torero Curro Romero i el periodista Luis del Olmo, entre moltes altres cares conegudes.

2 comentaris:

  1. Ja! Al meu casament no en veuràs cap d'aquests :P

    ResponElimina
  2. Al teu casament hi pot haver xusma... però d'una altra mena. ;-)

    ResponElimina