"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

dilluns, 14 d’octubre del 2013

Tropecé de nuevo con la misma piedra... Visca la verge del Pilar!

Pd5 de comiat a la festa major de Sarrià.

Ahir els Minyons vam actuar al barri barceloní de Sarrià. No recordo els anys que feia que no hi actuàvem, però sí que tinc gravat a la memòria el rídicul que vam fer en una ocasió, volent fer passar un pilar de 4 caminant per sota d'un cable elèctric, i en comptes de desmuntar-lo i tornar-lo a muntar passat el cable, els castellers del tronc del pilar van intentar ajupir-se fins aconseguir passar-lo, però tan maldestrement que van tirar l'estructura. Ahir vam estar a prop d'emular la gesta amb un altre pilar...

Tanmateix, no crec que es pugui parlar de ridícul quan l'entrebanc el tens amb un pilar de 6, però igualment em va deixar un mal cos considerable. I novament, va ser amb aquesta estructura que sembla maleïda en els darrers deu anys, que vam fer la pena. El pilar de 6 de comiat no va arribar ni a carregar-se, i això que era l'alineació titular que l'ha estat fent tota la temporada. Si a mitjans d'octubre no som capaços ni de carregar el pd6, alguna cosa falla. I si a sobre les dues colles amb les que comparteixes plaça, teòricament inferiors (tècnicament), et descarreguen sengles pd6 amb relativa facilitat, és normal que comparis i arribis a conclusions.

Les alçades en que ens trobem de temporada li donen un punt de dramatisme extra, ja que en comptes d'anar a millor i començar a encarar reptes superiors (pd7f i pd8fm) sembla que la cosa vagi a pitjor i que el pilar estigui tocat de mort. I el dubte és fa evident: és possible a aquestes alçades redreçar el rumb i pensar en pilars grossos, o més val oblidar-nos-en fins l'any vinent i estalviar-nos ensurts i decepcions? Bé, els tècnics tenen la clau.

Ah, i pel que fa a la resta de l'actuació, prou bé: 5d8 que demana un pis més; 3d9f com ha de ser; i un 2d8f que va guanyant confiança. Llàstima que novament no vam arrossegar gent suficient com per plantejar-nos el 4d9f. Però fem el què podem.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada