"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

dilluns, 22 de setembre del 2014

22 de setembre i ja portem 30 castells de 9 o superiors!!!

Recuperant les bones sensacions amb el pd7f. Un pis més!!!

Ahir a la diada de les colles convidades de les festes de La Mercè de Barcelona, els Minyons vam tornar a demostrar el bon estat de forma de la colla apuntant-nos la millor actuació de la nostra història a la plaça de Sant Jaume (2d9fm, 3d9f, 4d9f, pd7f), juntament amb la de l'any 2000 amb idèntics registres. I tenint en compte d'on veníem (l'any passat en aquesta mateixa exhibició vam fer el 5d8, 3d9f, 2d8f, pd6), encara se li ha de donar més mèrit a la gesta. 

A banda de la magnífica actuació d'ahir al migdia, cal destacar que enguany els Minyons ja hem realitzat 30 castells de 9 pisos o superiors (14 3d9f, 5+1 4d9f, 5 9d8, 3+1 2d9fm, i 1 5d9f c), batent tots els registres històrics de la colla pel que fa a aquest nivell de castells. Eh! I sense anar al Concurs! Com és possible??

Com s'explica aquesta evolució espectacular en poc més de sis mesos? Quin és el secret de l'èxit del nou equip tècnic? Doncs com diria el cap de colla, el Guillem: "treball, treball i treball..." I jo encara afegiria: i les idees i objectius clars; i un projecte engrescador i creïble; i un ambient d'assaig agradable; i molts castellers motivats i implicats; i un punt de sort necessari; i una junta que s'ho curra per crear un clima de bon rotllo i fraternitat, i per portar més i més gent als assaigs; i amb molt de seny i un punt de rauxa...

Alguns periodistes que van d'entesos, o que s'informen per canals extraoficials, opinen que la clau de l'èxit és la "rendibilització" de la feina de renovació dels troncs que s'ha estat portant a terme des del 2007. Vol dir, potser, que els anys 99/00/01/02/03/04/05/06 ningú va pensar en renovar els troncs? Vaja, no sé què deuen pensar al respecte els caps de colla d'aquells anys...Considerem el 2007 l'any 0 en l'inici de la renovació senyor periodista?

El més sorprenent del tema és que el periodista no ens pugui donar cap explicació raonable al fet que d'un any a l'altre (2013-2014) la colla hagi experimentat un canvi tan radical pel que fa als resultats (castells). Per què l'any passat no es va poder rendibilitzar la feina de renovació iniciada l'any 2007 com s'està fent aquest any? Quin deu ser el secret del nou equip tècnic? Potser convindria que el periodista implicat s'informés una mica més per poder aclarir-nos alguns dubtes que ens deixa el seu escrit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada