"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

diumenge, 28 de febrer del 2016

Cristiano Ronaldo i los valores del Madrí.

Cristiano agredint al jugador bètic Edimar en un partit de la present temporada (Foto: Marca).

























Ahir Cristiano Ronaldo va tornar a evidenciar per què està a anys llum del mite de Messi. En clau esportiva va tornar a fracassar en el partit de lliga que enfrontava al seu equip, el Madrid, contra el màxim rival de la ciutat, l'Atleti, al perdre a l'estadi Santiago Bernabeu per 0 a 1,  completant un partit més que discret com acostuma a fer quan més se'l necessita. Fora del terreny de joc, Cristiano va tornar a mostrar tot el seu egocentrisme, enveja, i xuleria davant dels mitjans de comunicació, criticant i menystenint rivals i companys, donant excuses de mal perdedor, i amb molt poca capacitat autocrítica.

Crec que el portuguès no ha digerit gens bé els èxits continuats de l'estrella argentina i els propis fracassos, i reprimeix la seva ira descarregant-se de tota culpa i assenyalant culpables externs, quan no agredint a rivals damunt del terreny de joc (5 o 6 aquesta temporada). Ahir va arribar a nivells extraordinaris a l'atacar als companys d'equip davant dels mitjans després de la derrota contra els matalassers, dient que si tots estiguessin al mateix nivell que ell, segurament anirien els primers a la classificació! Ole tu!! Com diria aquell periodista tan madridista, florentinista i ronaldista, ha quedado RETRATADO!!

Si amb personatges com Ronaldo, o en el seu moment Mourinho, el Reial Madrid pretén vendre valors, ho porten bastant malament. Tanmateix, sembla que el fanatisme encega a la majoria dels aficionats i socis blancs que fins ara han defensat i lloat a ultrança als seus, amb molt poc esperit crític.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada