"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

dimarts, 20 de juny del 2017

Tropece de nuevo con la misma piedra...

4d9f carregat (12/06/2016, plaça Sant Jaume) - Intent 4d9f (Cornellà, 18/06/2017).

























Ha passat un any i sis dies entre aquestes dues fotografies, i sembla que no hagués passat el temps. Potser no aprenem dels errors... Tanmateix, si fa un any a Barcelona el castell (4d9f) quedava en carregat, el passat diumenge a Cornellà no vam ser capaços ni de fer-li l'aleta. 

Nervis? Falta de confiança? Manca de tensió i concentració? Mala tria de peces? Tant se val. Afortunadament estem encara a temps de revertir la situació, tal i com vam fer l'any passat que vam poder acabar descarregant el 4d10fm a la nostra Diada. Els castells, encara que no ens agradi, de tant en tant cauen, i millor ara que al mes d'octubre. 

Personalment, crec que caldran retocs al tronc d'aquesta estructura... I també confio que per Festa Major, d'aquí a 10 dies podrem fer una de les millors diades de la nostra història a aquestes alçades.

4 comentaris:

  1. No és cap secret, perquè la vostra tècnica ho reconeix, que teniu més tirada al 3 que al 4, que sempre us dóna algun problema, sobretot al principi. Però jo no m'hi capficaria gens ni mica, i sobretot, respecte als castells de 9, que ara es fan com a xurros i els perdem el respecte, però són unes bèsties, de vegades indomables. Pot ser que l'estructura necessiti retocs, aquí no hi puc entrar, però un 4d9f és un 4d9f, no el podem subestimar mai.

    I bé, sóc fan declarat dels Minyons, així que tinc plena confiança que aquesta petita relliscada no significarà altra cosa que posar-hi l'atenció necessària perquè no torni a passar. Una colla que descarrega el 4d10fm està fora de qualsevol dubte. Ànims, espero que estigueu tots bé, i molta sort a la Diada, la seguirem de prop!

    ResponElimina
  2. Déu t'escolti... i gràcies pel suport i pels ànims.

    ResponElimina
  3. També el Messi pot fallar un penal. O dos.

    ResponElimina
  4. Haha, bona la comparació!! Tanmateix els castells són bastant més col·lectius...

    ResponElimina