"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

dilluns, 20 de novembre del 2017

Diada dels Minyons.

Moment per als presos. "Llibertat presos polítics".

Ahir els Minyons vam tancar temporada a casa, amb motiu de la 39a Diada de la Colla, amb un 3d10fm carregat, un 2d9fm, un 4d9f i un vano de 6. Lluny de l'excel·lència assolida a l'actuació de l'any passat per aquestes dates (3d10fm, 4d10fm, 3d9fp, pd8fm), potser com a conseqüència de l'elevat nombre de baixes (voluntàries o accidentals) als troncs dels castells, unida a una notable davallada d'efectius al llarg de la temporada. Hi haurà qui pensi que ambdues són, en major o menor mesura, responsabilitat de l'equip tècnic, tot i que tothom hauria de fer una mica d'autocrítica quan les coses no van del tot bé...

Un dels moments àlgids de la Diada es va produir quan els quarts del 2d9fm van exhibir una pancarta reclamant la llibertat dels presos polítics catalans mentre es desmuntava del castell, acció que va provocar crits de "llibertat" dels espectadors.

3 comentaris:

  1. LLibertat!! M'afegeixo al crit dels Minyons, Capgrossos i Borinots.

    ResponElimina
  2. El nivell de l'any passat no sempre es pot mantenir, i les temporades no sempre van com voldríem. Recordo que fa uns anys, no tants, també vau patir una davallada i que amb prou feines vau mantenir els galons de GE, amb la torre i un 5d9f carregat a la vostra diada. Un any de renovació i de dificultats que no semblàveu vosaltres. El que va venir després us va tornar a l'excel·lència, i a tornar a ser pioners, els primers a descarregar dos castells de 10 en una mateixa diada. Sou una colla una mica de cicles, però la meva admiració per vosaltres resta intacta. Ànims, sou grans, i segur que sereu encara més grans.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bon anàlisi Xexu. Veig que estàs molt ficat...
      Gràcies per l'admiració. Esperem millorar-ho l'any vinent.

      Elimina