"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

dilluns, 23 d’abril del 2018

Feliç Sant Jordi, i feliç aniversari, Jordi Cuixart!!


























Ahir es va celebrar a la ciutat vallesana de Santa Perpètua de la Mogoda el festival "Cultura contra la repressió", un homenatge als presos polítics i exiliats, coincidint amb el 43è aniversari del president d'Omnium, Jordi Cuixart, empresonat a la presó d'Estremera fa ja més de sis mesos. Santa Perpètua és el poble que el va veure néixer i on encara hi té diversos familiars, que van estar presents a l'acte i, fins i tot, van dirigir unes paraules als presents.

Per l'escenari van passar un bon grapat de músics (Els Catarres, Gossos, Ítaca Band, Brams, Elèctrica Dharma, Marina Rosell, Roba Estesa...) i personalitats diverses (companys del Jordi Cuixart, la presidenta de l'ANC, el vicepresident d'Omnium...).

El món casteller va tornar a donar suport a la causa, i fins a vuit colles van realitzar un pilar de 4 amb banderoles reclamant l'alliberament dels presos polítics: : Minyons de Terrassa, Castellers de Mollet, Nyerros de La Plana, Capgirats de Castellar del Vallès, Marrecs de Salt, Castellers de la Vila de Gràcia, Castellers d'Esparreguera, i Castellers de Sabadell, més alguns representants d'altres grups que es van sumar a les pinyes d'aquestes vuit colles.

Ahir vam tornar a cridar i a reclamar "Llibertat Presos Polítics"!! Us volem a casa!

Per cert, que el Jordi Cuixart resulta ser de la meva quinta!! 

2 comentaris:

  1. Com el Vallès no hi ha res.
    Jo també hi era.
    No estàs sol, Jordi, no esteu soles preses polítiques! No esteu sols exiliats...

    ResponElimina
  2. El Vallès compromès!
    El Vallès solidari!

    ResponElimina