"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

dissabte, 26 de maig del 2018

PP, agrupació criminal.




















Segons la sentència de l'Audiència Nacional del cas Gurtel, el PP va teixir un sistema de corrupció institucional: adjudicacions arreglades, pagaments i sobresous en negre, manipulació de la contractació pública, finançament il·legal de campanyes polítiques, etc., etc. Vaja, una autèntica banda de criminals dirigint el país impunement al llarg de molts anys. I el més trist de tot és que probablement molts d'aquests corruptes i criminals continuïn en càrrecs de responsabilitat, i qui dia passa any empeny. Un país de pandereta. L'Espanya que es mereixen. Que els vagin votant els pobres desgraciats. Una, grande, y corrupta!

6 comentaris:

  1. Votin a qui votin, la corrupció està institucionalitzada. Els que manen de veritat ho tenen tot ben muntat perquè no es noti gens un canvi de govern. Així que pot ser que el PP caigui, però els que vinguin no seran millors.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Efectivament. Trist però cert. A casa nostra també hem viscut la corrupció de prop i tant de bo les promeses de regeneració siguin certes. COm a mínim als Convergents els ha passat factura.

      Elimina
  2. Fer-se ric honradament costa massa esforç, estafar es la opció senzilla en aquest país.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jo fa anys que ho intento i no hi ha manera... (fer-me ric eh, no estafar).

      Elimina