"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

dijous, 13 de setembre del 2018

El "temazo" del dimecres en dijous. Zoo - "Corbelles".


El grup de hip hop i ritmes electrònics Zoo neix a Gandia l'any 2014, i en poc temps s'ha convertit en una de les bandes capdavanteres de la música en català. Es podria dir que han agafat el relleu dels mítics Obrint Pas, pel que fa a capacitat de convocatòria i perfil de l'audiència, a banda de compartir orígens i reivindicacions.

Aquest estiu s'han fet un fart de tocar pel principat, arreu dels Països Catalans i part de l'estranger. Els seus concerts acostumen a ser multitudinaris i amb un públic més aviat tirant a jove-adolescent, que coregen totes les cançons. He de reconèixer que jo no els he seguit ni consumit gaire, però els seus concerts em fascinen, i em comencen a resultar familiars molts dels seus temes.

Aquest tema estava inclòs a l'àlbum "Tempestes venen del sud" de l'any 2014.

4 comentaris:

  1. Els vàrem anar a escoltar l'11 de setembre a l'Arc de Triomf de Barcelona. Molta gent cantava les seves cançons. Admirable saber-se les lletres.
    Llàstima que el so no era gaire bo, però això no és culpa de Zoo.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Segurament el concert de la Diada no és el millor lloc per gaudir i escoltar les bandes participants.

      Elimina
  2. M'encanta aquesta cançó! Vaig baixar a Arc de Triomf també per veure'ls, perquè sempre toquen molt tard i encara no els havia pogut veure en directe, però estava impossible la cosa, hi havia més gent al concert que a la mani. Així que em queda pendent un altre concert seu, aquest no pot comptar de cap manera.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hehe, hauràs d'esperar que facin concerts per a la canalla, en horari infantil, que ara està de moda...

      Elimina