"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

divendres, 21 de setembre del 2018

Els dibuixos d'en "Bicman".


En Jordi Magria "Bicman" és un dibuixant/il·lustrador que publica els seus dibuixos a través del compte de twitter @JordiMagria1. Ha dibuixat amb els bolígrafs Bic de tota la vida als presos polítics, als exiliats i a d'altres personatges d'aquesta històrica lluita del poble català per la seva llibertat. Us animo a que el seguiu o a contemplar els seus magnífics dibuixos a la xarxa. Genials.

Us deixo un dels darrers on deixa al rei cap per avall i a Valtonyc per sobre. Una al·legoria a la recent victòria judicial internacional del raper mallorquí exiliat a Bèlgica per esquivar la injustícia espanyola.

5 comentaris:

  1. Molt bo aquest paio! Trobo impressionant com poden dibuixar així amb boli. Tinc un amic que tb ho fa i ara s'ha fet sckretcher i tot el dia va amunt i avall amb els bolis i la llibreteta captant moments. És una altra manera de veure la vida!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sempre he admirat la gent que té aquest do, perquè a mi sempre se m'ha donat fatal.

      Elimina
  2. D'aquest naip em quedo amb la meitat de dalt.

    ResponElimina
  3. De fet, es podria passar per la guillotina... (i el naip també).

    ResponElimina
  4. NO el segueixo, però he vist els seus dibuixos i encara no em puc creure que ho faci només amb bolis bic... són impressionants i amb un realisme brutal!

    ResponElimina