Castanya sobre castanya,
i sobre castanya una.
Apropa't a la finestra (del forn)
veuras la safata plena.
Pelem, castanyes en pelem,
que els meus dits ja les toquen,
quantes en menjarem?
S'arefreden, ja m'afanyo,
me les foto amb un "xupito"?
Aquest Moscatell no està mal,
es nota que no és del xino...
Torrem, castanyes bé torrrreeerrrrrm
ResponEliminaQue els meus dits ja les tooooquen,
Eliminaquantes ens menjarem?
Aquesta cançoneta és teva Risto?
ResponEliminaNo quadra gaire eh
Canta-la amb la melodia del "Campana sobre campana". ;-)
EliminaLes castanyes ja les tens als peus... bé, més ben dit oblidades ja... i ara arribo jo. Em sembla que un dia d'aquests en compraré i les faré així com tu. Queden bé si no són amb la típica paella foradada? Quan triguen a fer-se?
ResponEliminaA mi ja m'agraden al forn. Al foc potser queden millor, més torradetes, però al forn són bones també. Jo encenc la part de baix i espero més d'una hora, però potser va en funció de la potència del forn (el meu és vellet). Però tu obre la porta i toca alguna a veure si la veus torrada i tova.
EliminaI sobretot, no oblidis el tall abans de posar-les al forn, i les esquitxes amb aigua a la safata mateix.
A veure si ho provo un dia d'aquests. Gràcies per compartir la tècnica!
Elimina