"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

divendres, 5 d’octubre del 2018

"El procés", o riure per no plorar.


Gag necessari ahir al Polònia per visualitzar el malestar de molts independentistes amb el govern sorgit del 21-D. Els vam votar per fer efectiva la República Catalana, i per ara solament hem vist polítiques autonomistes, i cap avenç en la consolidació de la República. I molts, com el Miquel del gag, comencem a estar-ne tips i cansats. O espavilen o els passarem per sobre. Com bé va dir en Carles Riera, el portaveu de la CUP al Parlament, la independència la farem amb ells o contra ells.

3 comentaris:

  1. Els llops ferotges van afamats. Al mínim moviment que no els agradi ens tornaran a aplicar el 155.
    Espero que el poble, guiat per els que hi entenen més ens condueixin a la República, si pot ser sense 155's

    ResponElimina
  2. Aquest gag va ser espectacular. Com que sóc un perepunyetes, em va patinar que repetissin paròdia, perquè la imitació d'aquesta escena la van fer ja l'any passat per primer d'octubre amb en Rajoy de protagonista, i la setmana següent més en conya perquè els van denunciar per equiparar Rajoy amb Hitler (ves quines coses). Però val a dir que el gag que enllaces, si no tens en compte el que dic i no ets tan capgròs com jo, és una meravella, un d'aquells per recordar.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Cert, jo també el recordava el famós gag del Rajoy. El què no recordava era la polèmica posterior. S'han fet moltes versions de la famosa escena de la pel·lícula "L'Enfonsament" tanmateix...

      Elimina