"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

dimarts, 27 de novembre del 2018

Polítics execrables.

L'Encara Ministre d'Exteriors, José Borrell.





















Josep Borrell és un d'aquells professionals de la política més bruta i dehonesta que es pugui fer, sempre al servei dels poders de l'estat i al seu propi. Porta en això mitja vida (des del 79 que va començar com a regidor de l'ajuntament de Majadahonda), i actualment, als seus 71 anys va ser nomenat Ministres d'Afers Exteriors del govern del socialista Pedro Sánchez.

Són molts anys de carrera política al servei de les clavegueres de l'estat i dels poders a l'ombra. Aquests serveis se'ls ha cobrat i se'ls continua cobrant a base de negocis fraudulents, com ara hem sabut arrel de la multa de 30.000 euros per part de la CNMV per la venda d'unes accions d'Arbengoa gràcies a informació privilegiada quan era Conseller d'aquesta.

Per altra banda, darrerament s'ha destacat com un dels estilets de l'antiindependentisme amb declaracions força desagradables, o directament humiliants, contra els líders polítics independentistes o, directament, contra els votants independentistes. Ha arribat a l'extrem de simular haver estat víctima d'una escopinada per part d'un diputat d'ERC al congrés dels diputats, tot i que les imatges televisives el desacreditaven de totes totes. 

En conclusió, una rata política, i un català execrable.

4 comentaris:

  1. El president del gobierno es retrata mantenint un home condemnat per la utilització privilegiada.
    Qui es pot refiar d'un individu així? I que ha mentit descaradament en l'afer de l'escopinada?

    ResponElimina
    Respostes
    1. A saber quin és el poder real d'aquest titella dels poders de l'estat... A mi ja m'estranya que comptés amb ell per formar govern.

      Elimina
  2. I suposo que aquest post el vas escriure abans de conèixer els seus comentaris sobre els Estats Units i com van aconseguir que hi hagi més integració política: l'únic que van fer va ser matar quatre indis. Si no has sentit el tall, et recomano que el busquis, però suposo que ja l'hauràs vist. Últimament va a animalada per dia.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Mai m'hagués arribat a imaginar que arribaria a aquests nivells d'estupidesa i d'indignitat, però se supera dia a dia.

      Elimina