"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

divendres, 1 de febrer del 2019

El nostre Maduro.


Lo del Cesc Casanovas és de traca i mocador. Al meu entendre, actualment, és el millor imitador del Polònia (amb Latre i Pep Plaza en el seu moment, formaven una gran tripleta), i de tant en tant ens sorprèn amb un nou personatge, com va fer ahir amb Nicolás Maduro. Un gag curt però molt divertit al meu parer. El personatge ja convida a fer humor amb les seves sortides de to, i la seva manera d'expressar-se. Segur que en trauran molta punxa...

6 comentaris:

  1. No hi ha gags del Polònia que no bordin la realitat. SON BONÍSSIMS!!!

    ResponElimina
  2. M'estàs dient que els actors del Polònia són una mica gossos? Ho dic per això de "bordar". Devies voler dir "brodar", oi? hehehehe.

    ResponElimina
  3. Ironia al Polònia: gruixuda o fina, però sempre encertada.

    ResponElimina
  4. No sé jo si la imitació del Maduro donarà per massa més... no sé si ell durarà massa més...

    Noi, no coincidim mai quan parlem de Polònia. Als dos ens encanta, però per mi Cesc Casanovas no és bon imitador. Em fan gràcia els personatges que fa, però no és com Plaza o Latre, que són imitadors espectaculars. Fins i tot Queco Novell, que abans feia programes seriosos, el trobo millor imitador que el Casanovas. Una altra cosa és la vis còmica, aquesta no els manca a cap d'ells.

    ResponElimina
  5. Ostres, doncs per a mi, personatges com el Tardà, el Gimferrer, Ferran Adrià, QUim Nadal, Kim Jong-Un,Pilar Rahola, són del millor del programa. Potser no serà tant el nivell d'imitació com el toc personal d'actor que hi dóna que els fan especialment divertits.

    ResponElimina