"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

dijous, 4 d’abril del 2019

Desprecis, amb ironia o mala llet, ben merescuts.


Corren per les xarxes aquests dos vídeos d'actualitat. En el primer, el protagonista és el diputat d'EH Bildu al parlament basc, Julen Arzuaga, que mostra vehementment el seu despreci als representants de diverses associacions de policies nacionals i guàrdies civils presents a la zona de públic del parlament basc, en una sessió on s'havia d'aprovar una llei per reconèixer les víctimes de l'estat.

En l'altre vídeo, es veu a uns estudiants de la Universitat de La Laguna, a les Canàries, entregant un obsequi al líder del PP i candidat a president del govern d'Espanya, Pablo Casado, que aquest s'atura a recollir quedant en evidència quan li diuen que es tracta d'un títol de Màster. Haha, que grans!


3 comentaris:

  1. La paraula és una arma superior. La ironia fina també.

    ResponElimina
  2. Déu n'hi do. El vídeo dels de la Laguna el vaig veure i em va fer molta gràcia. Quins pebrots aquests nois, la ironia i l'humor sempre acaben parlant més alt que les declaracions. Però per pebrots el diputat de Bildu. No crec que aquesta intervenció quedi impune, no es pot parlar així de certes forces i que no et passi res. Malauradament.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Efectivament Xexu, els tentacles de les clavegueres de l'estat són llargs i profunds, i sobretot, molt venjatius. Tanmateix, els bascos els coneixen sobradament, i sempre hi han posat uns pebrots que a casa nostra haurem de posar tard o d'hora.

      Elimina