"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

diumenge, 21 d’abril del 2019

Fraternal? El què tinc a l'engonal.























Avui hem vist les macabres i terribles imatges del tradicional afusellament i crema d'un ninot amb la imatge de Puigdemont al poble sevillà de Coripe. Un espectacle públic seguit pels veïns del poble, amb infants inclosos, que inclou la passejada del ninot pel poble, el penjament, l'execució amb foc real i la crema final. La barbàrie feta cultura. Una mostra més de l'Espanya negra i troglodita. Veient aquestes imatges, em ve al cap aquella cançó dels madrilenys Def Con Dos que deia "España ya no es roja, España no es azul, España ahora y siempre es negra como el betún".

6 comentaris:

  1. I la fiscalia no farà res? Això no és un delicte? Si ho és posar-se un nas de pallasso!!! I tota aquesta gentada participant del fet tant contents? Quina poca vergonya, quina colla de malparits. Quin poble més fastigós si ningú fa res per posar les coses al seu lloc.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Lluís sembla mentida que no coneguis la fiscalia...

      Elimina
  2. Part dels diners públics amb que es paga aquest xenòfob (l'any passat va ser clarament racista) prové del que ens expolien a diari.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Què bé que li anirà al poble andalús la nostra independència...

      Elimina
  3. La impunitat, ja se sap. Quan saps que, per més que facis, no et passarà res, doncs màniga ampla. Això sí, no mosseguis la mà que et dóna menjar.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Contra els catalans tot s'hi val... El què provoca la incultura i el desconeixement de la realitat.

      Elimina