"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

diumenge, 5 de maig del 2019

L'Àlex Collado, un exalumne al primer equip del Barça.

L'Álex Collado en una acció del partit de lliga d'ahir a Balaidos (Foto: EL Mundo Deportivo).






















Malgrat que ahir el Barça jugava un partit totalment intranscendent de lliga a Balaidos, contra el Celta de Vigo, personalment el vaig viure amb força emoció i il·lusió pel debut d'un jove jugador de 20 anys de la pedrera, l'Álex Collado, un centrecampista de gran projecció i enorme talent, amb una esquerra exquisida i un potencial de creixement enorme.

Amb l'Àlex vaig coincidir a l'escola Floresta de Sabadell el curs 12/13, quan ell cursava 6è de primària i jo era el seu mestre d'Educació Física. Recordo bé el seu talent innat per a l'esport en general, i les seves exhibicions tècniques davant la resta dels companys de classe quan els deixava jugar un partidet al final de cada sessió. Ja aleshores s'apreciava la seva gran qualitat tècnica superior a la resta: el domini del cos, la coordinació, la velocitat, la potència... Regatejava fins la seva ombra.

Tan de bo l'Álex tingui continuïtat en aquest equipàs de súper figures. Ho tindrà molt difícil, ja que la competència a la seva posició és molt gran. En tot cas, ara per ara ja pot estar orgullós d'haver arribat fins aquí, que no és poca cosa. Debutar al primer equip del Barça només és a l'abast d'uns pocs privilegiats, i ell n'és un. Li desitjo el millor de cara al futur. Sort Álex!

4 comentaris:

  1. Tan Sabadell com Terrassa han donat grans jugadors al F.C. Barcelona. 2 exemples: Oleguer i Xavi. Sense oblidar el Sergio Busquets de Badia del Vallès.
    Tant de bo l'Àlex Collado segueixi amb aquesta tradició i sigui un altre puntal vallesà del Barça..

    ResponElimina
    Respostes
    1. I no oblidis al matadeperenc Riqui Puig o el rubinenc Chapi Ferrer.

      Elimina
  2. Caram, darrerament els teus alumnes només et donen motius per estar molt orgullós de la teva professió!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hehe, i espera't que ja en ve un altre del juvenil...

      Però que consti que em sento tan orgullós dels alumnes que juguen a futbol com dels que patinen, ballen o van en bici. Que assoleixin els seus objectius o il·lusions ja m'alegra.

      Elimina