"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

dissabte, 10 d’agost del 2019

50 anys dels assassinats de la "família" Manson.



Fa 50 anys que Charles Milles Manson, va liderar un grup de joves hippies (una secta en tota regla) per cometre diversos assassinats a Los Angeles (9 i 10 d'agost del 1969), entre els quals la dona del director de cinema Roman Polansky, Sharon Tate, que es trobava a la mansió familiar. La mateixa nit ja havien assassinat a diversos familiars i amics del productor musical Terry Melcher a la seva residència. No en van tenir prou amb aquesta ràtzia de crims i l'endemà encara van assassinar el propietari d'un supermercat, Leno Labianca i la seva dona.

Els assassinats van donar la volta al món, no només per tractar-se de víctimes amb un cert grau de popularitat, sinó per l'acarnissament amb que van actuar els botxins, que van donar desenes de punyalades a les víctimes i van deixar missatges amb la sang de les víctimes a les parets o als electrodomèstics.

El 16 d'agost del mateix any van ser detinguts els integrants de l'escamot assassí. Manson va morir a la presó el novembre del 2017 a l'edat de 83.

1 comentari: