"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

dilluns, 23 de setembre del 2019

L'Estat incrementa el nivell de repressió abans que es faci pública la sentència.





























Aquest matí els cossos de repressió de l'estat feixista espanyol han detingut per ordre judicial nou membres de CDRs com a presumptes integrants d'un "grup terrorista secessionista català". Algú ha vist els atemptats? Han aparegut explosius? (Bé, això si cal ja s'encarreguen ells mateixos de que apareguin...) Té pinta que se'ls deté igual que van detenir la Tamara Carrasco a qui van tenir gairebé un parell d'anys confinada al seu poble per acabar absolent-la al judici.

La repressió és una de les armes més efectives, tot i que no única, que té l'estat per fer mal al moviment independentista i a més els encanta practicar-la com a bons hereus del franquisme. A més a més tenen entretinguts els seus cossos repressius que necessiten gresca per no avorrir-se, i contra 4 catalanets cumbes és molt fàcil fer-se el dur i el milhomes. Ja me'ls imagino entrant ben uniformats i armats fins les orelles a la casa dels pobres innocents que devien flipar (per no dir un altre verb) amb l'escena.

No sé quanta repressió es capaç d'aguantar el poble català. De fet, és un fet al qual molts no estem acostumats perquè no l'hem viscut de prop, tot i que alguns independentistes catalans la van patir i de manera bastant brutal a finals dels 80's i principis dels 90's. L'estat no s'està de res quan es tracta de defensar la unitat de la pàtria, i ja ens podem anar calçant perquè li pot tocar el rebre a qualsevol independentista que vulgui anar més enllà de les manifestacions de l'11S, o dels cants per la llibertat. Recordeu la Tamara: per una careta i un xiulet...

6 comentaris:

  1. L'estat Espanyol té el patrimoni del segrest legal i de la violència i això és així, mani el PP o mani el PSOE. Com és possible que ERC encara es plantegi pactar amb aquesta gent? Votaré Front Republicà, sense cap mena de dubte.

    Aprofito per dir que s'equivoquen els que creuen que és millor no votar i quedar-se a casa. Als fatxes ja els va bé que ens abstinguem. Avui mateix he llegit que els de Primàries Catalunya de Barcelona es plantejaven fer una abstenció activa... Sense comentaris, a vegades semblem rucs.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bé, tant de bo hi hagi candidatura del Front Republicà, o una d'unitària millor que millor. En tot cas, si tan sols es presenten ERC i Junts X Cat, malauradament, em sembla que m'hauré d'abstenir...

      Elimina
  2. Fer por, intimidació, mirar de tirar enrere possibles actes que es puguin organitzar arran de la sentència... i sobretot que estem en campanya electoral, ser dur amb Catalunya sol tenir premi. Ens fan servir, els importem tan poc que ens reprimeixen per guanyar vots. És molt trist.

    ResponElimina
  3. I el més trist de tot és que no sabem fer front a tota aquesta repressió. Lluitem contra un estat totpoderós, catalanòfob i venjatiu.

    ResponElimina