"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

dilluns, 21 d’octubre del 2019

Dempeus amb els dignes treballadors de l'Hospital de Sant Pau.


Avui ha vingut a Barcelona el president en funcions de l'estat espanyol ocupant, per visitar la seva policia colonial i per deixar clar a tots els catalans que Catalunya els pertany i que ell mana sobre tots nosaltres, i que no té cap intenció de dialogar ni negociar res, perquè Catalunya és d'Espanya i no hi ha res que parlar.

I molts catalans dignes han sortit al carrer a rebre com es mereixia el carceller espanyol, que no s'ha atrevit a accedir a la delegació del govern espanyol a Barcelona per la gran quantitat de gent que l'esperava, i que ha hagut de veure a més a més, com un grup de treballadors i treballadores de l'Hospital de Sant Pau, on havia anat a visitar a alguns policies nacionals espanyols ferits, l'escridassava amb crits de "llibertat presos polítics". Quanta dignitat la d'aquests treballadors. Dempeus i ovació.

3 comentaris:

  1. Completament d'acord, és d'aquelles coses que t'omplen d'orgull perquè segur que aquests treballadors i treballadores se la juguen, però han decidit no callar més. S'ho té ben merescut.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Quan ho vaig veure no em vaig poder estar de pensar què haguéssim fet a la meva escola si l'hagués visitat Pedro Sánchez... no sé si ens hauríem atrevit...

      Elimina