"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

divendres, 15 de novembre del 2019

Bricoheroes: Humor a la catalana per internet.



Fa poc més d'un mes que va començar a emetre's pel canal Youtube els capítols de "Bricoheroes", amb dos dels humoristes catalans més destacats, i que, personalment, més m'agraden, l'empordanès Jaïr Domínguez, i l'osonenc "Peyu". Dos humoristes joves que darrerament els veiem sovint per la televisió, tot i que també fan o han fet ràdio.

El "Bricoheroes" és una paròdia dels programes didàctics de bricolatge, de tot just 12 o 13 minuts, on els dos actors proposen alguna reparació una bastant destralera amb diàlegs absurds, paraulotes, i molta conya. De tant en tant, als propis actors se'ls escapa el riure de les ximpleries que arriben a dir, i no tallen pas l'escena. És part de la gràcia.

El què us penjo, és un especial de poc més de 5 minuts, per al programa FAQS, on ensenyaven a fer una exhumació, com la que va fer l'estat espanyol amb el cos del dictador Franco unes setmanes enrere. 

Potser el millor programa d'humor que es fa avui dia. Genials.

3 comentaris:

  1. La veritat és que tot i que conec bé aquests dos personatges, mai no he seguit aquest canal que cites.
    Ara el miraré a veure què tal.

    ResponElimina
  2. Em fan gràcia aquest parell, ho reconec, Però tant com per dir que és el millor programa d'humor que es fa actualment... això ja no sé.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Potser he exagerat, però diria que és el programa d'humor que més m'agrada actualment.

      Elimina