"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

dijous, 14 de novembre del 2019

El circ de la política.

Sáncehez i Iglesias abraçant-se per escenificar l'acord de pacte de govern.

























Vivim en l'era de la imatge, i els polítics saben molt bé que mitjançant imatges poden generar estats d'opinió entre la ciutadania alienada i acrítica. Tanmateix, si hom s'informa una mica i segueix l'actualitat a través de diferents mitjans d'informació, pot arribar a la conclusió que la política és un puto circ on els pallassos, més que riure, fan plorar.

4 comentaris:

  1. Si finalment hi ha casor, més endavant hi haurà divorci. Cantat.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Això és més que probable. En tot cas, penso que a Podemos, o més aviat, als dirigents de Podemos, els anirà de perles els calerons que faran amb els càrrecs públics que obtinguin, i en ocasions, en política, pesen més els interessos econòmics que els principis ideològics a l'hora de decidir trencaments de pactes.

      Elimina
  2. La manera de fer política ha canviat, se'ns dubte. Ara per arribar a la gent es fa d'altres maneres, més impactants, però també més superficials. Què hi farem, són els temps que vivim, passa amb la política i passa amb tot.

    Per cert, suposo que m'ho trobaré uns quants posts endavant, però enhorabona per aquest 3d10fm carregat! Acabeu temporada amb quatre gamma extres, gens malament! Ara, merescudes vacances!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Efectivament Xexu, som en l'era de la imatge i la comunicació, i els experts saben que pot influir més en l'opinió pública una imatge o un eslògan que un gran discurs amb idees clares i principis ferms.

      Elimina