"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

dilluns, 13 de gener del 2020

Que es fotin!

Comín i Puigdemont a la sessió del Parlament europeu d'aquesta tarda, a Estrasburg.
























Sabeu, aquelles ocasions que només et surten improperis de la boca i ganes de fotre una bona botifarra a l'enemic? Doncs avui és un d'aquells dies. Finalment, Puigdemont i Comín han accedit al Parlament europeu com a diputats amb tots els ets i uts. Una puntada a l'estòmac dels ultraespanyolistes més cavernícoles i demofòbics. Foteu-vos!

4 comentaris:

  1. Com van dir els diputats electes va ser un dia de dobles sentiments. Per una banda el que cites: veure el Molt Honorable President Sr. Carles Puigdemont, i l'Honorable Conseller Sr. Toni Comín ocupant el seient d'eurodiputats.
    I per l'altra, la dolorosa absència del també l'eurodiputat i Vicepresident legítim de Catalunya, l'Honorable Sr. Oriol Junqueras.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Efectivament, Junqueras també hi hauria de ser allà. Tan de bo no s'hagués entregat a la (in)justícia espanyola.

      Elimina
  2. Bones notícies. Seguim fent passos i tot això fa quedar en evidència la justícia espanyola, però ara el que toca és que facin molta feina allà dins, teixir aliances i simpaties, i com més xous facin els diputats de Cs i d'altres, millor, més ridículs quedaran.

    ResponElimina
  3. Sí, com el Margallo dormint a l'hemicicle... quins pebrots!!! A Europa deuen tenir un concepte dels polítics espanyols una mica lamentable.

    ResponElimina