"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

dilluns, 10 de febrer del 2020

PerVARtir la competició.




Veient els darrers partits del Barça per la tele, i els errors clamorosos (veieu vídeos adjunts dels dos darrers partits dels blaugrana) en l'arbitratge, i el què és més greu, en el vídeo arbitratge, no puc deixar de sospitar que algú dels de dalt no vol que el Barça guanyi títols aquest any. D'una altra manera no s'entenen errors tan palmaris, que podrien passar com a error d'apreciació (o de visió fins i tot) pel que fa a l'àrbitre principal del partit, però que quan l'arbitre del VAR se'n desentén, et fa venir sospites molt fosques al cap. 

En fi, per sort ahir aquest error arbitral no ens va costar els tres punts al camp del Betis, però sí que ens va fer perdre l'eliminatòria de la copa del rei el passat dijous a San Mamés. A veure quantes errades més acumulem al marcador de greuges d'aquí a final de temporada...

4 comentaris:

  1. Amb var o sense els àrbitres foten el que els rota.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Cert, però en teoria el VAR pot avisar l'arbitre perquè reconsideri una decisió inicialment equivocada.

      Elimina
  2. A banda del penal i d'una falta inicial molt clara, que perjudicaven molt al Barça, val a dir que l'arbitratge contra el Betis va ser força deficient pels dos equips, a aquest arbitre caldria fer-li un toc d'atenció, si no posar-lo a la nevera directament.

    ResponElimina
    Respostes
    1. I al del VAR també!! Hauria d'haver avisat a l'arbitre principal del claríssim penal a Messi perquè s'hagués acabat xiulant.

      Elimina