"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

dilluns, 6 de juliol del 2020

Primer 3d10fm confinat de la història.


Qui deia que no es veurien castells aquesta temporada? I qui deia que trigaríem a veure castells de 10 pisos? Doncs els Minyons hem demostrat que res és impossible en el món dels castells, i ahir a la nostra Festa Major ens vam anotar una nova fita en el món dels castells (confinats) amb un 3d10fm de postal. Bé, més que de postal, de vídeomuntatge... Gran feina dels responsables de la colla amb aquesta iniciativa que ens permet "unir-nos" de nou, encara que de forma telemàtica, per tornar a fer allò que més ens agrada.

Visca la Festa Major de Terrassa!!

Visca els Minyons!!

5 comentaris:

  1. Respostes
    1. No cal patir tant home! Estava tot sota control. I hi havia molt d'extra i figurants que no eren ni de la colla... haha

      Elimina
  2. Molt xulo el vídeo! Aquest és dels que fa colla. Esperem que quan tornin els castells no hagi de passar massa temps abans de veure un 3d10fm malva!

    ResponElimina
    Respostes
    1. És un gran misteri. Com seran els castells passat el confinament? Tinc dubtes de si recuperarem el nivell relativament ràpid o si ens haurem d'acostumar a valorar els castells de 8 i 9 bàsics com a castellassos que són.

      Elimina
  3. Tota iniciativa és bona per mantenir l'equilibri.

    ResponElimina