"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

dilluns, 9 de novembre del 2020

Fregant-me els ulls.

 








Històric. Increïble. Inaudit. Inversemblant. Impactant...

Ja us podeu fregar els ulls i tornar a llegir el resultat i el resum dels gols del partit d'ahir del Madrid al camp del València. 4 a 1, i tres dels gols del València des dels nou metres, materialitzats tots tres per Carlos Soler (un amb repetició inclosa del llançament per entrada a l'àrea de dos jugadors abans d'hora).

Mai en els més de 90 anys del campionat de lliga havien xiulat tres penals contra el Madrid. Mai! I pocs ens pensàvem viure-ho mai tampoc, sobretot tenint en compte que amb el nou sistema de rearbitratge, el VAR, el Madrid continua sent beneficiat amb decisions, com a mínim, molt discutibles.

Els més malpensats, com jo, ja patim per la reacció del totpoderós entorn blanc, amb el mafiós president al capdavant, mitjans de comunicació de la caverna, empresaris, polítics..., i les pressions que molt probablement rebran molts àrbitres a partir d'aquest fet extraordinari.

3 comentaris:

  1. Una derrota del Madrid al camp del València per 4-1 no em resulta estranya, i menys en l'estat actual de la plantilla blanca, que s'ha desmembrat i està encara més en construcció que la del Barça. Que li xiulin tres penals en contra en el mateix partit podria ser anecdòtic, hi ha partits que et surt tot malament i arribes tard a tot arreu. No havia passat mai, però pot passar. Per mi el més sorprenent és que el Madrid els fa de sobres aquests tres penals a cada partit. Tenen alguns jugadors molt bruts que a cada partit que juguen mereixen ser expulsats i fan alguna falta digna de ser castigada. I rarament passa que els xiulin penals en contra o que expulsin aquest jugadors. Per un cop, han rebut el càstig que mereixen sempre. Això és el que sorprèn.

    Per cert, pel que he vist a la premsa, han carregat contra l'equip i l'entrenador, no pas contra els àrbitres. El cas és que en el camp potser el VAR pot afavorir uns o altres, però amb totes les repeticions disponibles i tota la capacitat d'anàlisi posterior, els periodistes, per més que escriguin les cròniques amb la bufanda de l'equip posades, no es poden negar a les evidències.

    ResponElimina
  2. El tema és que el VAR, des que va entrar en funcionament, ha afavorit sospitosament el Madrid en diverses ocasions, contra l'opinió de la gran majoria de la gent. El final de la temporada passada va ser d'escàndol, i sembla que enguany la cosa va pel mateix camí. Que s'equivoqui l'àrbitre en directe té excusa, però que ho facin amb les imatges del VAR... o que el VAR només intervingui si és per afavorir el Madrid... em va semblar bé que Koeman sortís en roda de premsa i critiques durament el VAR perquè mai intervenia si podia afavorir el Barça. SI ens perjudiquen, com a mínim hem de protestar.

    I això del periodisme amb bufanda, recordo una foto d'un suposat fora de joc del Barça on havien esborrat digitalment un defensa de l'equip rival que trencava el fora de joc. Manipulació flagrant.

    ResponElimina