"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

diumenge, 20 de desembre del 2020

Messi iguala Pelé.

 











En el partit de lliga d'ahir al Camp Nou del Barça contra el València (2-2), l'argentí va marcar el gol que obria el marcador del partit, i que es convertia en el seu 643è gol amb la samarreta blaugrana (en 16 anys), igualant d'aquesta manera el registre que Pelé havia establert amb la samarreta del Santos l'any 1974 (en 18 anys al club), que era, fins ahir, el rècord absolut d'un jugador amb un mateix club. Aviat Messi es convertirà en el màxim realitzador en un mateix club de tota la història. O rei Leo.

4 comentaris:

  1. Va igualar el registre de Pelé amb una fotografia que igualava aquella. Molt bé pel fotògraf.
    Si el Messi hagués marxat del Barça no ho hauria aconseguit.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bé, de fet, la fotografia no és del partit d'ahir, però exemplifica molt bé el fet que va esdevenir ahir...

      I això que comentes que Messi es quedés al Barça enguany, és curiós, però és el que ha destacat el propi Pelé en un missatge de felicitació a Messi per la seva fita. Li ha dit que més enllà del nombre de gols, es pot sentir molt orgullós d'haver estat tants anys fidel a un mateix equip.

      Elimina
  2. Partit força trist, però m'alegren totes les coses bones que li puguin passar a Messi. És un jugador que s'ho mereix tot i em sembla que no se l'està tractant prou bé darrerament.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Afortunadament (pel meu benestar personal) no vaig poder veure el partit en directe.
      Estic amb tu que amb tot el que ha donat Messi al Barça, no tenim dret ni a criticar-lo. Fins a la seva retirada, dempeus cada cop que toqui la pilota.

      Elimina