"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

dilluns, 11 de gener del 2021

L'Adrià Carrasco torna de l'exili.

 

L'Adrià Carrasco i la Tamara Carrasco aquest matí a Barcelona.
















Aquest matí ha fet aparició pública a Barcelona, l'Adrià Carrasco, el jove membre del CDR d'Esplugues de Llobregat exiliat a Brussel·les des de fa gairebé 3 anys, per les greus acusacions de la fiscalia espanyola de terrorisme, després que el jutge arxivés la seva causa per manca de proves.

L'Adrià en les seves primeres declaracions davant dels mitjans ha demanat l'amnistia total per a presos, exiliats i represaliats, el respecte al dret a l'autodeterminació, i l'arxivament de totes les causes contra independentistes.

Bentornat Adri! La lluita continua!

4 comentaris:

  1. La justícia espanyola va a l'inrevés de la de la resta de països democràtics. Primer deté i després busca les proves. Una injustícia flagrant.
    Benvingut a casa Adri.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bé, esperem que s'acabi fent justícia amb els que van inventar-se arguments per enviar l'Adri a la presó. Ni que sigui divina...

      Elimina
  2. Mica en mica la justícia ha d'anar reconeixent que no hi ha base per tanta venjança com ha perpetrat. Que bé que tant ell com la Tamara hagin estat absolts. Però qui els repara el temps perdut?

    ResponElimina
    Respostes
    1. L'única cosa que pot compensar tan dolor i patiment és la proclamació de la República Catalana. (Vaja, i una indemnització econòmica tampoc estaria malament...)

      Elimina