"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

dijous, 21 de gener del 2021

L'Alcoià va tenir més moral.

 












Ahir es van jugar alguns partits dels setzens de final de la copa del rei espanyol, i es va produir una d'aquelles sorpreses que sovintegen més darrerament, quan l'Alcoià, equip de la 2a divisió B, va vèncer el totpoderós Reial Madrid per 2 gols a 1. La gesta, que ja ho era simplement comparant pressupostos d'ambdós equips, va ser fins i tot més gran pel fet que els d'Alcoi van remuntar un partit que van començar perdent, i van marcar el gol de la victòria en el temps de pròrroga i jugant amb un jugador menys per expulsió. A veure avui si el Barça no fa el ridícul amb el Cornellà, també de la 2a B...

4 comentaris:

  1. Deixa'm fer el tribunero una mica. Eliminats el Madrid i l'Atlético, i amb tot de cara, el Barça tampoc sabrà guanyar aquesta Copa que li estan regalant.

    ResponElimina
  2. Home, s'ha de reconèixer que sense el Madrid ni l'Atleti la cosa és una mica menys difícil, però en aquest tipus de torneig, qualsevol errada es paga. I a un partit, un Athletic, un València, un Sevilla, et poden fer mal.

    ResponElimina
  3. Fa més de 50 anys es deia una frase: "Ets més dur que l'alcoiano, que perdien per 8 a zero i demanaven pròrroga per a remuntar.
    L'Ovidi Montllor i la Isabel Clara Simó estarien contents!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Haha, boníssima aquesta. No la coneixia. Jo sabia la típica de "tens més moral que l'Alcoyano".

      Elimina