"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

dijous, 28 de gener del 2021

L'Audiència Nacional decreta l'ingrés a presó del raper lleidatà Pablo Hasel.

 














Ahir l'Audiència Nazional espanyola va decretar l'ingrés a presó del raper lleidatà Pablo Hasel donant-li un termini màxim de 10 dies per ingressar voluntàriament, per la condemna a 9 mesos i 1 dia (en principi l'AN l'havia condemnat a dos anys) per enaltiment del terrorisme i injúries a la corona. L'estat espanyol, novament, es passa la llibertat d'expressió per l'engonal, i envia un altre artista a la presó com si d'un estat dictatorial, al nivell de Turquia o Corea del Nord, es tractés.

Tant de bo el bo d'en Pablo imiti el seu company de professió Valtonyc i abandoni aquesta merda de país per anar a l'exili, allà on es respecti la llibertat d'expressió. Però pel poc que el conec, em sembla que el Pablo és dels que planta cara al sistema i assumeix les conseqüències dels seus actes des de la més estricta convicció d'haver fet el que la seva consciència de classe li dictava.

4 comentaris:

  1. L'endemà mateix de l'entronització del ministre Iceta i l'arrencada oficial de l'efecte Illa?
    És casualitat. Sabem que al Regne d'Espanya la separació de poders és estricte.

    ResponElimina
    Respostes
    1. A veure què triguen a revocar el tercer grau als presos polítics...

      Elimina
  2. Amb una condemna en ferm em sembla que no pot marxar sense més. L'extraditarien segur. Diferent hauria estat si hagués marxat abans que el jutgessin. Però amb una condemna em sembla que la justícia europea no podria fer-hi res.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bé, ni que sigui per tocar una mica els collons. Ja que està disposat a entrar a presó, que ho internacionalitzi una mica...

      Elimina