"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

divendres, 16 d’abril del 2021

Per començar bé el dia...

 















No sé si ho he explicat mai que l'esmorzar és un dels meus moments preferits del dia. Sobretot si el puc fer a casa i sense presses. Normalment m'aixeco amb gana, i sóc capaç de menjar deu minuts després d'haver-me aixecat del llit. Normalment esmorzo pa amb embotit i un cafè amb llet, i de tant en tant m'animo i substitueixo el cafè amb llet per un gotet de vi negre. I deixo el cafè amb llet per al final, i en forma de talladet. Normalment, un parell de dies a la setmana substitueixo el pa amb tomàquet i l'embotit per un croissant o una ensaïmada amb un trosset de xocolata negra. El croissant de xocolata l'he abandonat bastant, perquè darrerament els trobava massa carregats de xocolata i arribaven a embafar.

6 comentaris:

  1. No t'estàs de res lladre!!
    A mi també m'agrada combinar el salat amb el dolç, però a mesura que passen els anys cada cop menys dolç, no perquè no m'agradi sinó perquè no em convé.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hem de donar-li alegria al cos Xavier!! Si no ens cuidem nosaltres, qui ens ha de cuidar?? Hehe.

      Elimina
  2. Que bé que et cuides i fas molt bé !! Bon profit :)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Intento gaudir cada àpat que faig. Tots i cada un. Per a mi l'alimentació no és solament una necessitat, és un plaer.

      Elimina
  3. Quina pinta té això!
    Al contrari que tu, no tinc gana quan m'aixeco. A l'hora, puc beure un cafè amb llet amb galetes i poc més.

    Bon cap de setmana!
    Aferradetes.

    ResponElimina