"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

divendres, 11 de novembre del 2022

La classe de l'Espai.

 

Des de fa unes setmanes, els meus alumnes del grup de 3r treballen el Projecte de l'Espai, i aquesta setmana els vaig proposar que construïssin un coet a casa. La veritat és que la canalla, quan s'hi posa, poden crear autèntiques obres d'art. Llàstima que cada cop estiguin (no tots) més enganxats a les pantalles, perquè estan en una edat on la imaginació i la creativitat és desbordant. Però cal estimular-la i practicar-la.

Pel que fa al projecte, hem après un munt de coses relacionades amb l'espai: el sistema solar; els planetes i les seves característiques; els eclipsis; les fases de la Lluna; les estacions espacials; els astronautes; la gravetat; els asteroides i els cometes... El cert és que és un tema força apassionant i dóna molt de joc per portar a terme diferents activitats i dinàmiques, i és fàcil trobar informació ja sigui a través de llibres com per la xarxa.

2 comentaris:

  1. A aquestes edats tenen molta imaginació.
    Un aplaudiment pel mestre i pels treballs. Ben fet!.👏👏👏

    Bon dia, Risto.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs sí Sa Lluna. Llàstima que els anem tallant les ales de la seva creativitat a base de pantalles, llibres de text, extraescolars...

      Elimina