Cap de setmana sense concert, però amb bona teca. Dissabte celebraven la Fira del Bolet al barri de Sant Pere de Terrassa i vaig viure una jornada sociogastronòmica de primer ordre. Vermutet amb cava i algun tastet de les paradetes de la fira, i en acabat un bon dinar a base de navalles i musclos a la llauna, i pintxos de pollastre i verdures. I com no, castanyes i ratafia per rematar-ho! Ah! i amb immillorable companyia!
Dàcars, el pastisset terrassenc per excel·lència. |
Molta animació a la porta del Mercat del Triomf. |
Quina bona pinta té tot!.
ResponEliminaEt deixo els pastissets per a tu, si puc triar prefereixo les navalles i els musclos. I com no, un bon grapat de bolets.
Bona tarda, Risto.
Jo també prefereixo els musclos i les navalles, però val a dir que el Dàcar és dels pastissets que més m'agraden. N'hi ha que els trobo massa embafadors o massa dolços. Però després d'un bon àpat, un bon postre sempre entre bé.
Elimina