"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

divendres, 27 de gener de 2023

Ai la censura!

 


Ha tornat a passar.I aquest cop a "la nostra", TV3. Un altre humorista, en aquest cas Manel Vidal, col·laborador del late night Zona Franca, que pateix l'ira dels censors arrel d'un gag on relacionava el PSC amb un partit de dretes fent servir el símbol nazi de l'esvàstica. El grafisme il·lustrava el comentari humorístic del Manel, per mostrar de forma exagerada que els projectes polítics del PSC (casinos, carreteres que destrueixen el territori, ampliacions d'aeroports en una ciutat ja sobreexplotada de turisme...) estan ben allunyats dels postulats progressistes.

Avui ha sortit el director de TV3 a confirmar que el cessament havia estat decisió personal seva, tot i que tothom sap, o intueix, que ha pres la decisió per pressions polítiques del govern, que a la vegada han rebut pressions per a l'aprovació dels pressupostos per part de dirigents del partit afectat, el PSC.

Ai la censura, valga'm déu quina tortura!

2 comentaris:

 1. Recordo l'Iceta en persona, crec qe cap al 2014, que va comparar el procés cap a la Independència de Catalunya, amb l'Alemanya nazi. Per no parlar d'altres socialistes (així s'autoanomenen ells, encara que per a mi, no ho són) com José Bono, o Marcel·lí Iglesias etc. que també ens han anomenat nazis.
  Ara que els ho diuen a ells s'enfaden? El PSC es va manifestar de costat amb VOX. Existeixen fotografies. El "socialista" Borrell es va mofar de Junqueras, quan estava tancat a la presó ino es podia defensar.
  Votar a favor del 155 per a que clausurin la Generalitat i tanquin tots els seus consellers ( i la Presidenta del Parlament) a la presó és ser nazi o fer de nazi?

  ResponElimina
 2. El PSC fa molts anys que és el llop vestit de xai.
  A Catalunya quan van veure que els catalanistes (i per descomptat els independentistes) els giraven l'esquena van elaborar un discurs marcadament espanyolista per captar el vot dels unionistes (el que els havia pres C's), i per fer-ho no es van estar d'insultar i menystenir l'independentisme. Per a mi, són pitjors que PP o C's que com a mínim van de cara i no dissimulen.

  ResponElimina