"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

dijous, 2 de febrer de 2023

Mori el mal govern.

 


No sé si es pot caure més baix del que ha caigut el govern d'ERC en la negociació dels pressupostos de la Generalitat amb el PSC (PSOE dels GAL, el 155, l'"A por ellos", i les manifestacions al costat de VOX). Contemplen la construcció del casino Hard Rock Cafe a la Costa Daurada, l'ampliació del ja explotadíssim aeroport de BCN, l'acabament del IV Cinturó que destrossa territori natural i agrícola, i un bon grapat de merdes més gens esquerranoses, si no tot el contrari. Uns pressupostos que, molt probablement i malaurada, signarien també els de Junts, que ara no governen. 

Si la gent que va votar ERC ho va fer pensant que eren un partit d'esquerres, deuen haver quedat ben decebuts. Jo ja fa temps que els vaig veure el llautó (els docents i els sanitaris ho constatem també des de fa anys), i espero que molts més se n'adonin abans de tornar a votar i els enviïn a la paperera de la història.

4 comentaris:

 1. Vols dir que tots no fan el mateix?... les cadires són molt sucoses.

  Bona tarda, Risto.

  ResponElimina
  Respostes
  1. No ho sé. Està per demostrar. I per fer-ho possible l'única opció és fer fora els que s'apoltronen i els que no són fidels amb el que havien proclamat abans de les eleccions.

   Elimina
 2. Totalment d'acord, però el problema és a qui votar que sigui independentista i que vulgui assolir la independència.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Doncs diria que hi ha un partit independentista que no ha governat encara, i està per veure si faria igual que els que ja han estat al poder. A més, un partit que limita a dos les legislatures dels seus càrrecs dirigents, i així és força difícil apoltronar-se.

   Elimina