"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

dijous, 7 de febrer del 2019

El ple ho ha aprovat, acompliu els acords!

Aquest vespre al Raval de Montserrat, davant l'ajuntament de la ciutat.






















Aquest vespre els incansables cantants independentistes dels "cants per la llibertat" han fet una acció simbòlica enlairant una pancarta amb el lema de Llibertat Presos Polítics fins al balcó de l'ajuntament. Al darrer ple de l'ajuntament, a finals del mes passat, es va aprovar una proposta per penjar una pancarta per la llibertat del presos polítics al balcó, amb el suport dels grups municipals d'ERC, CUP, PdCat i TEC. Fa ja prop de 10 dies de la moció i el govern municipal del PSC encara no ha penjat la pancarta.

Si fa vint anys m'haguessin dit que el PSC de Terrassa es convertiria en el que és avui dia... Quina pena i fàstic.

4 comentaris:

  1. Els cantaires de Sants també som incansables: faci fred o plogui.

    ResponElimina
  2. Ho podem fer extensiu a tots els cantaires per la llibertat (i la independència) arreu dels Països Catalans.

    ResponElimina
  3. Els governs del PSC que encara queden són molt galdosos. Això sí saben com mantenir el seu electorat, de maneres qüestionables, però el mantenen, encara que sigui a costa d'emprenyar tota la resta.

    ResponElimina
  4. Afortunadament, han perdut gran part del seu electorat. Com a mínim a Catalunya, on han passat de les èpoques glorioses de Margall i el tripartit a 17 minsos diputats al Parlament. A Terrassa han governat amb grans majories fins la darrera legislatura i es preveu que encara perdin més a les properes... El que és clar, és que la gent catalanista ha fugit d'aquest partit, clarament i desacomplexada, espanyolista.

    ResponElimina