"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

dissabte, 24 d’abril del 2021

En Peyu al Centre Cultural.

 

Finalment, ahir, Diada de Sant Jordi vam poder tenir el Peyu al Centre Cultural de Terrassa amb la seva obra de "El Gallardo Español". L'espectacle s'havia programat inicialment per l'octubre de l'any passat, però degut a les restriccions de la Covid s'havia hagut d'ajornar. 

El recinte es va mig omplir, tot i que feia l'aspecte d'estar força ple. Hi havia butaques buides entre grups bombolla, però el cert és que la platea es veia força plena i potser sí que hi havia més butaques buides que plenes a la graderia superior.

L'espectacle va començar amb uns minuts de retard degut potser als controls d'accés, temperatura i gel de mans, i l'escrupolosa col·locació dels espectadors. I a partir d'aquí, gairebé dues hores d'espectacle amb moments per a tot. Pel riure, pel somriure, per la reflexió, per la tristor o fins i tot la ràbia. Un espectacle súper complet i molt ben treballat on destaquen les dots interpretatives d'en Peyu.

Sorprèn la capacitat del Peyu per interpretar diferents personatges i mantenir diàlegs de tres o quatre alhora jugant amb les gravacions i el directe. 

Si teniu l'oportunitat, aneu-lo a veure. Molt recomanable.

4 comentaris:

  1. Pel que veig, van ser esclats d'emocions!.
    Tot el que ha de tenir una bona obra.

    Gràcies per la recomanació!
    Aferradetes.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Per jo aguantar dues hores de funció sense fer-se'm llarg, ja et puc garantir que ha d'estar bé l'obra.

      Elimina
  2. El Peyu és un tot terreny: teatre, televisió, ràdio...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Efectivament, i darrerament treballa força. Nous aires a l'escena de l'humor catalana. Només em faltaria veure'l fent cinema...

      Elimina